Алисия: Ники е по-добър баща от Валери!

Певицата и вратарят се хвалят със семейна идилия

Алисия удари най-звучния и жесток шамар на Валери Божинов, предаде HotArena.net. Фолк певицата постави под съмнение родителските му способности, като намекна, че футболистът не се справя добре, за разлика от колегата му и баджанак Ники Михайлов.

В своя коментар Алисия подчертава, че майките винаги правят всичко за децата си, а бащите – не. „Изключение е Ники Михайлов“, похвали го певицата, с което още повече обиди Валери.

За да защити бащинската чест на мъжа си, се намеси Николета Лозанова. Именно тя е пуснала слуха, че малкият Валерко я псувал и обиждал. „С времето приех да ми слагате думи в устата, но да правите това с детето ми е прекалено, извратено и брутално! Та той е само на 6, нямате ли съвест?!? Потресена съм колко ниско могат да стигнат определени личности, за да ме наранят!“, изплака Алисия в социалната мрежа.

Междувременно певицата и Ники Михайлов се похвалиха със семейната си идилия в Италия. Националният вратар заведе на почивка фолк певицата и малкия Валерко, като пусна общата им снимка във Фейсбук и написа: „Аз, моята любима, приятелите и брат ми“. Като под „брат ми“ визираше Валерко.

Това се стори малко странно на феновете. Ако Валери му е братче, Алисия каква му се пада? Майка? Със сигурност Ники Михайлов не се вижда като татко на малкия, но пък певицата му е признателна за грижите.