Камен Донев: Комерсиален съм!

Актьорът доволен, че може сам да издържа спектаклите си

"Да, комерсиален съм. Тези, които не могат, те плюят". Това заяви актьорът Камен Донев в ефира на bTV. По този начин той коментира упреците, че прави халтура и е комерсиален, заради пълните зали на своите моноспектакли.

Творецът коментира, че не го интересува кой го коментира и благодари на бог, че може да издържа сам спектаклите си, без да моли за спонсорство. "Не усещам завист, но никога не ме е интересувало какво мисли гилдията за моите представления", допълни той, посочвайки, че е щастлив и нищо не му липсва.

Вчера актьорът имаше рожден ден. Пред водещите на „Преди обед” той призна, че е стоял до 5 ч на празника си, който започнал снощи. Купонът продължил до 2 ч, но актьорът изкарал още 3 часа в компанията на плюшената играчка на детето си, на която разказал как е минало празненството.

„Не знам какъв е видът ми, но се опитах да компенсирам с дрехи”, каза в свой стил Донев, който дойде в студиото с костюм. Той се появи с подкъсена коса, от която почти напълно липсваха традиционните къдрици.