Още две фирми влизат в Индустриална зона през май

Мисия Бургас

17-04-2014, 09:42

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Правят концепция за голям инвеститор в индустриална зона

Вече е подготвена и концепция за голям инвеститор в Парка

Още две фирми ще бъдат позиционирани с офиси в индустриалната зона на Бургас. Това ще се случи още в началото на месец май, а с тях общия брой на представителствата там ще стане шест. Това съобщи Аристид Каравидов - изпълнителен директор на "Индустриален и логистичен парк – Бургас".

Това показва, че реално общинското намерение за действащ бизнес район вече е работи. За да може обаче градът да постигне 100% реализация на новата индустриална зона, е необходимо към нея да бъдат привлечени около 50 фирми.

 

"През последната година можем да се похвалим с положителни отзиви от страна на инвеститорите и повишен интерес към зоната. На този етап преобладават и са по-сериозни местните компании и предприемачи. Това е добре за града, означава, че през последната година се е събудил предприемаческия дух", коментира пред Burgasutre Аристид Каравидов. 

Вече е във финален етап на разработка концепция, която ще бъде представена през тази година със старта на втория етап от дейността на парка и ще бъде свързана с привличане на голям инвеститор.