Изчезналата жена е медицинската сестра Валя Иванова

Две денонощия от нея няма никаква следа

Слуховете за изчезнала млада жена в центъра на Бургас се оказаха истина. Такъв случай има, но до момента от полицията са запазили дискретност. Инцидентът се разследва без излишно напрежение и без да се всява паника. Изчезналата жена е 25 годишната Валя Иванова. По професия тя е медицинска сестра.

Работела е в кабинета на известен зъболекар. Тя живее в Лозово с приятеля си, с когото планирали скоро да минат под венчило. Във вторник след обяд Валя е поръчала в дома си такси и поискала да я отведе до морската градина. Шофьорът я оставил на „островчето” в горния край на ул. „Алеко Богориди”, близо до ресторант „Златна котва”. Къде е искала да отиде младата жена все още не е ясно. От тогава следите й се губят. Тя не отговаря на телефона си, а през последните два дни не се е свързвала с никого от близките си и приятелите.

"Никой не знае къде е Валя. Тя не може току-така да изчезне. Близките й са много притеснени. Тя е много отговорна. Изобщо не е в стила й да забегне на някъде без да предупреди. Тревожно е, защото не е взела нито пари, нито някакъв багаж", коментираха съседите й в Лозово.