Бременноста на Лора Караджова – планирана

Певицата съобщила за бременността си на родителите си по доста нестандартен начин

Пеперуди пърхат в стомаха на Лора Караджова. Певицата е нетърпелива да стане майка. Певицата най-накрая откри любовта в лицето на Валентин Славов. Бившата любима на Део е категорична, че е срещнала правилния човек, с когото да свие семейно гнездо.

Бременността й е планирана, тъй като вече Караджова усещала тиктакането на биологичния си часовник, пише в. „Монитор”.

„Валентин ме промени много. Вече съм по-улегнала и усещам онази приятна тръпка в корема. Ако има силно привличане, това е моят човек”, коментира преди време бъдещата майка.

Лора изцяло се е отдала на новата си любов и дори се е отказала от вредните си навици. „Пробвала съм най-различни видове наркотици, но в момента не употребявам. Не пуша нито цигари, нито марихуана. Когато си тийнейджър, може да се подлъжеш и да експериментираш с всичко. Спортът и любовта са моят наркотик. Любовта може да те накара да направиш невъзможни неща”, разсъждава Караджова.

Първата среща на бъдещите родители е на ски пистата в Банско. Искрите между тях пламват веднага и Лора запознава гаджето си с родителите си.

„Вальо е много свястно момче. Не го хваля за това, че ще бъде бащата на моето второ внуче. Той е един много сериозен млад човек. Харесва ми, че е скромен. Спортна натура е. Заедно с баща му притежават школа за карате във Варна", обясни бащата на изпълнителката Йордан Караджова.

Лора съобщила новината за бременността си на родителите си по доста нестандартен начин. „На 15 февруари майка й Мариана има рожден ден. Лора дойде вкъщи с една картичка, на която беше написала своите най-искрени пожелания. Най-отдолу пишеше „Бременна съм," разказва Караджов.

„Преди две години усетихме радостта да имаме внучка за първи път. Сега съпругата ми се разхожда из къщи с кукла на ръце и се шегува: „Това е бебето на Лора", смее се бившият вокал на „Сигнал".

Бъдещата майка пази пола на бебето в тайна. „Съпругата ми иска да е момиче. Тя и Лора желае да има дъщеря. За мен няма значение полът. Каквото даде Господ", обяснява Караджов. Лора вече е съставила и списък с имена за бъдещото си дете, но все още не се е спряла на конкретно име