Великденско яйце според зодията

Животът

19-04-2014, 16:58

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Рецепти за великденски курабии

Ето как да си нашарим яйцата (ГАЛЕРИЯ)

Великден несъмнено е сред най-обичаните християнски празници, а традициите, които се свързват с него, са наистина много. Разбира се, неизменна част от честването на този светъл празник е боядисването на яйца, което е истинска радост не само за малките дечица.
След като ви запознахме с традиционните, а и с по-ексцентричните техники за боядисване на яйца, сме сигурни, че имате едни малки бижута на празничната трапеза!
Следващата не по-малко забавна стъпка е чукането с яйца. Ако редовно ви се случва вашето яйце да не е "бияч”, може би изборът ви не е бил съвсем правилен. Затова днес сме ви приготвили този списък, който ще ви улесни при избора на великденски борец.
Огнени зодии - Овен, Стрелец, Лъв
Хората, родени под тези зодиакални знаци, са безкрайно енергични и преливащи от енергия. Те са адски искрени, открити и справедливи. Огнените знаци притежават високи идеали, към които се стремят постоянно, както и неопредолимо желание за себеизява. 
Съвсем логично, най-подходящите великденски яйца за тях, са ярко обагрените. С червено или оранжево яйце представителите на тези знаци ще се чувстват уверени и открояващи се!
Земни зодии - Телец, Козирог, Дева
Тези знаци са здраво стъпили на земята и в почти всички ситуации разчитат на разума. Благодарение на безграничното си търпение и постоянство, те постигат така необходимата им материална независимост. Рядко ще видите представител на земните знаци, който изглежда отчаян или паднал духом. 
Те просто са вродени оптимисти. Това изисква и великденският им бияч да е обагрен в жизнерадостни цветове, като зелено или жълто.
Въздушни зодии - Близнаци, Везни, Водолей
Тези весели зодии са най-общителните от всички и с лекота установяват социални контакти. Близнаците, Везните и Водолеите притежават уникалната способност винаги да са над нещата, което ги улеснява и в живота. Могат да намерят общ език с всеки, стига той да не им се меси в живота.
Ексцентричните мечтатели биха спечелили великденското чукане с яйца, ако техният представител е възможно най-шарен. Тъй като въздушните зодии са "алергични” към скуката, едноцветните яйца няма да привлекат вниманието им изобщо.
Водни зодии - Риби, Скорпион, Рак
Хората с подчертан воден елемент в хороскопа, са отдадени изцяло на своите чувства, емоции и интуиция. Те не обичат да говорят за себе си, тъй като са твърде състрадателни и предпочитат да помогнат на някой друг. 
Реагират крайно емоционално на всичко, тъй като в тях бушуват хиляди бури. А какъв по-подходящ цвят, олицетворяващ бурната им душевност, от синьото? Яйце, боядисано в лилавата гама, също ще свърши работа, тъй като този цвят е тайнствен и се свързва с "Водната” интуиция.

Източник: jenite.bg