Изпращаме Великден със слънце и следодебен дъжд

Максималните температури ще са между 18° и 23°

През нощта над почти цялата стана ще се изясни. В сутрешните часове на последния почивен ден след Великден на места в низините ще има мъгла или ниска облачност. Минимални температури между 5° и 10°.

Утре ще преобладава слънчево време. В следобедните часове ще се развива купеста облачност. На отделни места, главно в планинските райони ще превали краткотрайно. Вятърът ще е слаб от изток, югоизток. Максимални температури между 18° и 23°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН, съобщи „Фокус”.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. В сутрешните часове ще има мъгла или ниска облачност. Вятърът ще е слаб от югоизток. Максималните температури 17° - 20°. Вълнението на морето ще е 1 -2 бала. Температурата на морската вода е 10°-12°.

Над планините ще има променлива облачност, по-значителна в следобедните часове, когато на места ще превали краткотрайно. Вятърът ще е слаб до умерен- от южната четвърт. Максималната температура на 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра около 5°.