Брендо и Снежина Вълкова отново заедно?

Съседи забелязали джипа на красавицата на няколко пъти да влиза зад вратите от ковано желязо в къщата на Евелин Банев


Брендо и манекенката Снежина Вълкова са подновили своя любовен роман, пише ''Всеки ден''. Връзката им се смяташе за приключена, след като Брендо бе арестуван през 2012 г. при международната операция „Кокаинови крале".

Тогава в медиите изтече информация, че Евелин Банев се е върнал при бившата си съпруга Моника Добринова, за да спасят имотите си от конфискация. Покрай това, а и заради отвличането на дъщеря им обаче Брендо възвърна обичта на жена си и известно време тя твърдеше, че когато излезе от затвора, отново ще заживеят като семейство.

Наблюдателни съседи на Брендо в кв. „Бояна" обаче издадоха пред вестника, че Снежина Вълкова отново върти щура любов с тополовградчанина. Двамата са се отдали на греховни страсти в строго охранявания палат на бандита на бул. „Пушкин". Тук Брендо е принуден да търпи несгодите на домашния арест, след като Софийският апелативен съд го извади от килията на 15 март.

Манекенката, която преди години побърка, иначе хладнокръвния Евелин Банев, до такава степен, че да се натискат по заведенията, отново е неговата любима играчка, твърдят съседи на наркобоса. Те забелязали джипа на Снежина Вълкова на няколко пъти да влиза зад вратите от ковано желязо в къщата на Брендо.

Новината идва само дни, след като стана ясно, че отвлечената и върната по живо-по здраво дъщеря на „кокаиновия крал" е изпратена да учи в Лондон. От месец Лара Банева заляга над книгите в престижно школо на Острова по изричното настояване на родителите й. Детето е в британската столица заедно с майка си Моника. Брендо и Моника се решили на крайната мярка, за да си спестят главоболия с повторно похищение. На 5 март 2013 г. 10-годишната Лара бе отвлечена и прекара 47 дни в плен, но бе пусната невредима срещу откуп от 500 000 евро.

Снежина и Брендо се забиха за сефте през 2010 г., малко след развода на Брендо. След като подземният бос бе сгащен и пратен в италиански затвор за трафик на 5 тона кокаин, манекенката се поболяла от мъка. От страдания по любовника си Снежина спряла да се храни и се превърнала в чируз.

Само преди няколко месеца пък изтече информацията, че апетитната блондинка се омъжила фиктивно в САЩ за 60-годишен баровец, само и само да получи американски паспорт. Факт е обаче, че днес тя е в София и очевидно пак в обятията на Брендо.