Мастер излезе начело след бой над Миньор (Раднево)

В предстоящия кръг утре и вдругиден е много важно лидерите от региона да не допускат грешни стъпки

Отборът на Мастер оглави класирането на Югоизточната В футболна група след убедителна победа над Миньор Раднево с 4:1. Домакините имаха пълно превъзходство през цялата среща и заслужено стигнаха до успеха, който ги изкачи на първо място в класирането на групата. Мастер е с 62 точки от 26 мача, а досегашния лидер Созопол ,който почиваше в последния кръг остана втори на 2 точки от лидера, но и с една изиграна среща по-малко.

Другият представител на региона – Несебър, отстъпи едно място надолу и вече е 5-ти, след равенство като гост 2:2 с отбора на Левски Карлово. На трето място пък само на 2 точки от Созопол се изкачи основният конкурент на Мастер и Созопол за професионална виза – Верея Стара Загора.

В предстоящия кръг утре и вдругиден е много важно лидерите да не допускат грешни стъпки, за да запазят местата си във временното класиране. Отборът на Мастер има наглед не особено трудната задача да се справи при гостуването си с Тунджа Ямбол. Несебър е домакин на Димитровград, а  Созопол приема Свиленград на своя стадион в неделя. И трите двубоя са с начален час 17.00.