Латино експлозия тази вечер в White Bar

Един от най-добрите диджеи в страната - DJ Bobi, на гости под тепето

Горещият DJ Bobi събира любители на латино ритмите тази вечер в White Bar на хотел "Лайпциг" в Пловдив. Петъчната нощ ще е различна. Причина за това е специалният гост на вечерта Борислав Филипов или по-известен като DJ Bobi.

Латино ритми ще разтърсят White Bar, давайки начало на предстоящия уикенд. Пре-партито е точно в 21.00 часа, когато барът ще се изпълни с енергия, усмивки и страст от огнена салса и страстна бачата.  

По-късно купонът ще продължи в голямата зала на хотел "Лайпциг", където вече позагрелите танцьори ще се раздадат докрай. Ще има танци, както за начинаещи, така и за напреднали.

За да има танц, трябва да има музика! Заповядайте на една латино експлозия – салса, бачата и още нещо … Ще има за всекиго по нещо!

DJ Bobi е един от най-любимите диджеи на България. Сблъсква се със салсата през лятото на 2002 година, когато започва да танцува. Няколко години по-късно той минава зад пулта. Първата му изява като диджей е на едно култово лятно парти през 2008 година. След това за известно време пуска музика в столичен клуб, а сега се вихри на различни салса партита в страната.