Стара Загора утре: 28 април

Мисия

27-04-2014, 20:48

Снимка:

Иван Хаджийски

Автор:

Starazagorautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Стартира ремонтът на улица "Лозенец" в Гълъбово

Три дни "Дай малко, дари чудо" 3

Времето: През следващото денонощие над страната ще преобладава облачно време. На много места ще превалява дъжд, през деня - придружен от гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър от източната четвърт. Минимални температури между 7° и 12°, максимални – между 14° и 19°. През последните два дни от месец април въздушната маса над страната ще остане неустойчива. Облачността ще бъде предимно значителна и ще има чести превалявания, на повече места в Западна България и планинските райони, след пладне – с гръмотевици. С временни разкъсвания и намаления на облачността ще бъде главно в нощните часове. На 1 май ще има повече слънчеви часове, но след обяд на места пак ще превали и прегърми. Минималните температури ще са предимно между 7° и 12°, а максималните - между 18° и 23°.

 

Стара Загора:

На 28 април от 10.00 ч. в зала 2 на Община Стара Загора ще се проведе ЗАКЛЮЧИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ по проект „Обучение на служителите в Община Стара Загора за повишаване на административния капацитет”.

 

Обществен дарителски фонд Стара Загора организира за трети път благотворителен базар "Дай малко, дари чудо". Той стартира на 26 април (събота) в 10,00ч. пред Общината и ще продължи до 18,00ч. на 28 април (понеделник).

 

По повод Деня на Българската армия 6 май: 28 април - Техническа конференция за състезанията от 11.00ч. – 11.30ч. – военно формирование 48430 /до бирена фабрика „Загорка”/; Състезание по динамична стрелба от 14.00ч. – 16.00ч. – ГУЦ „Люляк”

 

Гълъбово: Кметът на Община Гълъбово Николай Тонев и Областният управител на Стара Загора Живка Аладжова ще сложат официалното начало на ремонтните дейности на ул. Лозенец в гр. Гълъбово. Официалната церемония "Първа копка" ще се извърши на 28 април 2014 година /понеделник/ от 11:00 часа ул. Лозенец в гр. Гълъбово. Мястото определено за церемонията е началото на улицата/ влизането от пътя на болницата и пътя за с. Мусачево/.

 

Културен афиш: „Джаз на двора” - джем  сешъни, кино прожекции, интервюта и концертни джаз изпълнения 18.00 ч. до 22.30 ч., „Къщата на архитекта” , ул. „Сава Силов” 37   Самостоятелен концерт на детска вокална група „Ян Бибиян” 18.30 ч., Куклен театър                                                                                                                

Благотворителен концерт в подкрепа на Олга Стоянова, участват формации при НЧ „Г. Бакалов 1933” и ВС „Розов свят” 18.30 ч.,

Младежки дом                                                                                                                         

 „Далавера за леваци”  от Майкъл Куни режисьор проф. Андрей Аврамов Комедията "Далавера за леваци" следва традициите на английския фарс, който в най-добрите си образци не се занимава единствено с любовни авантюри и семейни недоразумения. Теми на тези творби са обществено значими проблеми, като корупцията, политическите скандали, лицемерието на управляващите и гешефтите на бизнеса. Пиесата на Майкъл Куни е написана през 1996 година, но сега се оказа неочаквано актуална и за нас, тъй като тя взима на прицел английската Система за социална помощ. 19.00 ч., голяма зала,  Драматичен театър  

„За секса, политиката и други...” от Митко Динев, спектакъл на Николай Урумов 19.00 ч., ресторант „Империя”