Цвети: Трудно паля на червена настилка

Искам титлата ми от Сидни да не е последна през този сезон, пожела си пловдивчанката

Първата ракета на България при жените Цветана Пиронкова си пожела днес още една титла до края на сезона. Припомняме, че пловдивчанката спечели турнира в Сидни в началото на годината.

Тениситката за пореден път не спести похвалите си към Григор Димитров, като заяви, че се надява двамата отново да са тандем скоро.

„Това, което искам, е тази титла от Сидни да не си остане единствена. Много се надявам да повторя този успех. Малко по-трудно паля на червено и ще трябва да участвам на малко повече турнири на тази настилка, за да се подготвя за най-големия турнир на клей – откритото първенство на Франция "Ролан Гарос", заяви Пиронкова.

Тенисистката сподели също, че би искала да играе на смесени двойки заедно с Григор Димитров, макар вероятността това да стане не е голяма.

"Ако от мен зависи, бих искала много да играем заедно. Това малко трудно може да се получи – всеки си има собствена програма, а смесените двойки не са приоритет на нито един от двамата в момента. Но защо не? А иначе това, което прави Григор в момента, е уникално не само за българския спорт, а като цяло за страната ни", каза още Цвети.