Да останем в София за почивните дни. Защо не?

Няколко идеи как да си прекарате добре, без да излизате от града

Предстоят шест почивни дни. Времето е ужасно много, за да го пропилеете вкъщи пред телевизора. Можете да го оползотворите добре и без да харчите много пари и дори да не излизате от града. Ето няколко идеи за тези, които нямат намерение да пътуват надалеч.

 

Разходете се из София

Дори и да останете в столицата, пак можете да си разнообразите ежедневието. Знаете, че градът остава почти празен, тъй че е идеално за разходка в някой от парковете или пък Зоопарка, ако обичате животните. Където и да решите да отидете, ще стигнете за отрицателно време, тъй като няма да има никакви задръствания. Само заради това си струва да тръгнете!

 

Бояна, Панчарево или нещо от сорта

Излизаме от самия град, но съвсем наблизо. В непосредствена близост до столицата също има интересни местенца, където можете да отдъхнете и да си прекарате добре времето. Екопътеките с отправна точка Бояна не са за изпускане, а на Панчеревското езеро можете да си направите пикник. Разбира се, Витоша е класически вариант, с който никога няма да сбъркате.

 

Вижте се с добър приятел

Със сигурност в забързаното ежедневие нямате много време за приятели и купони. Какво по-хубаво от това да си побъбрите с човек, който не сте виждали отдавна. По някаква случайност може и той да си е останал в София и да се чуди какво да прави. Намерете го и прекарайте няколко ползотворни часа заедно.

 

Обърнете внимание на хобито си

Обичате да спортувате, да играете карти, да се разхождате, да посещавате СПА процедури, да пазарувате или каквото и да е друго, но покрай работата все не ви остава време. Ами имате шест дни да се насладите на хобито си, не ги изпускайте.

 

Любимият човек и децата

Сигурни сме, че покрай работата често се разминавате и не ви остава време за семейството. Изнервените и правите всичко механично, нали?! Сега е моментът да погледнете на най-близките си хора с други очи. Направете нещо заедно – сгответе, идете на разходка, гледайте филм. Просто се отдайте един на друг. Ако имате деца пък е идеалният момент да посветите времето си на тях.