Камбуров: Очаквам приятелски мач с Левски

И двата отбора няма на къде да се придвижат в класирането, обяви голмайсторът на Локо

Головата машина на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров призна в интервю за Sportonline.bg, че предстоящият двубой с Левски е със статут на приятелски такъв.

Той поясни, че и двата тима няма за какво да играят вече в шампионата и не могат да променят класирането си.

„Нормален шампионатен мач. Може да се каже, че няма интрига и ще бъде като приятелски. В него треньорите ще могат да изпробват разни неща за новия сезон. И двата тима няма на къде да се предвижват в класирането. Все пак се надявам да спечелим на „Герена”, обясни Камбуров пред Sportonline.bg.

„Мисля, че този сезон е сравнително успешен за нас предвид катаклизмите в клуба. Класирахме се в първата седмица, играхме и полуфинал за Купата на България. Може да се каже, че се справихме добре. Имаме още 4-5 мача и сме се съсредоточили в тях”, поясни бившият национал на България.

„Тепърва ще се решава бъдещето ми, сега има още мачове и мисля за тях. Това, какво е можето желание, няма значение. Когато има оферти, тогава ще го мисля”, отсече нападателят.

В същото време Камбуров води убедително в класацията за голмайстор на „А” група. През годините той е бил на три пъти такъв, а Sportonline.bg попита опитния футболист каква е рецептата:

Дай Боже да стана и сега, все още не е факт. Рецепта няма, въпрос е на усещане за пласиране. Ако попитате други нападатели, ще ви кажат същото”, сподели звездата на Локо Пд.