Фалстарт на секс сезона в Слънчев бряг

Циганки от Сливен направиха дъмпинг на цените миналата година

Фалстарт на новия секссезон край морето претърпяха най-нетърпеливите жрици на любовта в Слънчев бряг. Щом научиха, че в курорта са пристигнали първите туристи, компаньонки от вътрешността на страната веднага заеха позиции в комплекса.

През април и май обаче на почивка у нас обаче идват предимно по-възрастни хора, които не се вълнуват особено от женските ласки. В конкретния случай - първата организирана група е от 700 австрийски пенсионери, повечето от които са пристигнали семейно. Затова и жриците не получили радушен прием от туристите.

Според хотелиери и туроператори не само сервитьори, бармани и пикола, но и голяма част от опитните компаньонки тази година са се изнесли към чужбина, където цените са по-високи, което веднага се отразило и на качеството на сексуслугите. В Слънчев бряг м.г. ценоразписът падна от 100 на 50 евро и накрая на 50 лв. за секс на плажа, пише “Труд”. Фелациото струва 20 лв. Причините за поевтиняването бяха две - дъмпинг на циганки от Сливен и липсата на интерес от страна на туристите, дошли у нас заради евтиния алкохол.

Тази година жриците няма да носят цветни лещи за очи. Миналото лято те бяха заложили на “сините” очи, които им придавали “дълбочина на погледа”. Сега вместо на визията, проститутките залагат на езиковите умения, за да привличат клиенти от Албиона и Германия.