Венци Стефанов обвини Черноморец в уреждане на мачове

Херо Честния не се ли притеснява малко, избухна босът на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обвини старши треньора на Черноморец Димитър Димитров - Херо в уреждането на футболни мачове.

"Хубаво, Берое и Черноморец са победили. Интригата оставала, но как биха и едните, и другите - със съдийски подпирки. Херо Честния не се ли притеснява малко? Уж борец за правда, а пък си служи само със съдийски подпирки. Но както и да е. За него си е", каза пред "Тема Спорт" босът на белите .

"Нямам притеснения за оставането ни. Знаете ли колко ме интересува какво ще каже Херо преди мача ни с Локо (София)? Колкото ланския сняг. Убеден съм в едно, че на стадион "Славия" в директния мач с Черноморец ще се реши всичко. А Херо да си прави всякакви сметки. Накрая ще видим дали ще му излязат", завърши членът на Изпълкома.

Това не е първият случай от началото на първенството, в който Стефанов си позволява директнно да напада акулите и най-вече техния наставник. Още през април босът на белите обяви, че Черноморец стимулират други отбори, за да се хвърлят срещу Славия. 

"Не искам да коментирам повече изказванията на Венци Стефанов. Не искам да падам на неговото ниво. Ние няма­ме пари за заплати, камо ли за друго. Смешно е", отговори тогава Херо.