Херо отново не отхвърли варианта да напусне "акулите"

"Бъдещето на Черноморец въобще не е ясно" - смята треньорът

Преди време Burgasutre предположи, че е възможно след края на настоящия сезон най-желания наставник в А група Димитър Димитров да напусне отбора, поради неяснотите около бъдещето на Черноморец. Единствено здравето и семейни ангажименти задържаха специалиста в Бургас. Днес продължение по темата потърси и "Блиц" с няколко въпроса към Херо преди двубоя с нафтата на Лазур утре:

"Имам договор до края на сезона. Въобще не е ясно бъдещето на Черноморец. Докато не се разберат акционерите, всичко виси във въздуха. Всъщност, ние така сме вече три години, борим се срещу вятърни мелници. Сега се готвим за дербито с Нефтохимик, което трябва да спечелим задължително", каза Димитър Димитров.
На въпроса, имал ли е разговор с Георги Иванов или "Ботев" (Пловдив), Херо коментира: "И да съм имал нали знаете, че не е коректно от моя страна да кажа каквото и да било."
На подобен въпрос дали е получил предложение от Левски или Ботев Пловдив да води отборите Херо отговори:

"О, не, нито потвърждававам, нито отричам. Изчакайте още малко. Знам, че трябва да взема решение, защото сезонът приключва, а после всички отбори започват лятна подготовка. Здравето обаче е преди всичко - завърши бургаският специалист."

Ясно е, че всичко около бъдещето на Димитър Димитров предстои. То до голяма степен е свързано и с това на Черноморец. Засега на хоризонта черните облаци са повече, отколкото възможностите да изгрее слънце и за футбола в Бургас като цяло. Ето защо няма да е никак учудващо и неоправдано, Херо да акостира от новия сезон в Пловдив или София, където има сериозни амбиции за развитие.