Какви са основните принципи на мъжете в живота?

Мъжете и жените се отнасят към различните жизнени ситуации по своему

Категорично – мъжете и жените се отнасят към различните жизнени ситуации по своему. Какви са основните принципи на мъжете в живота? Оказва се, те са само три. Ако всички жени си даваха сметка за тях, щяха да си спестят много нерви.

1. Мъжете не са сложни Те са прости (не в смисъла на тъпи) и праволинейни. Ако чувстват някакъв проблем в отношенията ви, ще си кажат. Ако не говорят, значи, от тяхна гледна точка, всичко е наред! Ако приятелят ти си пада по черното ти бюстие, следователно ще е радостен да те гледа в него всеки път, когато правите на секс. Трудно е да се каже едностранно, дали този простоват подход към света е най-добрият. Но най-доброто нещо, което може да направи една жена, е да не усложнява живота на мъжа. Разберете: мъжът няма задни мисли, пише дете.бг.

2. Мъжете не обръщат внимание На всички дреболии. Прическата ти, цвета на косата ти, цвета на молива ти за уста и т.н. Приятелят ти ще забележи, че си сменила прическата си, когато се обръснеш гола глава. Романтичните детайли не са достатъчно важни за вниманието му. И всичко това не бива да те притеснява. Както и фактът, че рядко ти подарява цветя. Но ако ти подари, значи си дава сметка, че по този начин може да те накара да се чувстваш добре и ценена. Телефонът вреди на потентността

3. Мъжете не четат мисли Те НЕ знаят, дори НЕ се и досещат, че нещо НЕ е така, както те си го мислят. Когато им намекнеш, те пак НЕ разбират. И всичко се случва така недоразбрано, защото единственият начин да разберат е като им го кажеш направо – нещото, на което искаш да обърнат внимание. А мъжете не разбират, не защото са тъпи или лоши, или пък дебелокожи, а защото са други. Затова – не чакай да го измисли той, защото може (и по-вероятно) въобще да не стигне до правилния извод.