Николета още има връзка с Ники Михайлов?

Пловдивчанката говори за любовта и истинските чувства

Едно невинно интервю за семейните ценности и брака изигра най-лошата шега на Николета Лозанова. Без да се усети, с едно изречение, плеймейтката се издаде, че все още има връзка с Ники Михайлов, предава HotArena.net.

В своята изповед пред списание Story НиЛо разсъждава за любовта и истинските чувства. Тя твърди, че с Валери Божинов вече не се кълнат във вярност един на друг, а и според нея една изневяра може да бъде по-скоро градивна.

И философства: "Моята житейска максима е следната: Има само четири въпроса с истинска стойност в живота... Какво е свещено? От какво е направена душата? За какво си струва да живееш и за какво си струва да умреш? Отговорът на всички тях е един и същ: ЛЮБОВ".

Това да ви е познато?!?

Да, точно така! Само преди няколко дни Ники Михайлов написа същата тази максима на стената си във Фейсбук. Не стана ясно към кого бе отправено посланието, но сега вече всичко си идва на мястото.

Съвпадение ли е, че Николета цитира точно тези думи? Или е чиста случайност, че двамата имат една и съща максима в живота – споделена в рамките на няколко дни?! Не! По-скоро това за пореден път потвърждава слуховете, че Николета и Ники са любовници.

Ако съм бременна, скоро ще си проличи, нали?! Нямам намерение да спекулирам с нещо, за което мнозина жени мечтаят, а на някои не им е писано да чуят съкровеното „мамо“ – така Николета коментира последните писания в медиите, че е бременна.

Тя добави, че няма нужда от пиар, просто е като магнит за скандалите. Отрича и раздялата им с Валери да е била с рекламна цел.

Грижливо подбирам обкръжението си и пресявам хората, с които се срещам. Та в този ред на мисли съм ограничила контактите си с душици, които са си внушили, че те са двигателят на моя живот. Не си мислете, че сте в мислите ми. Докато си мислите така, аз съм устремена към върха. Така Николета отговори на въпроса какви са отношенията й с Алисия.