Стара Загора утре: 8 май

Времето: През нощта ще преобладава ясно време. Временни увеличения на облачността са възможни в сутрешните часове над източните райони. Утре над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево. По-значителни увеличения на облачността ще има над западните райони. Там на отделни места в планините е възможно да превали краткотрайно. Вятърът ще е слаб от изток, североизток. Минимални температури между 3° и 8°, максимални между 17° и 22°.

 

Братя Даскалови

Областният управител на Стара Загора Живка Аладжова ще проведе изнесена приемна в община Братя Даскалови на 8 май, четвъртък. Програмата предвижда среща с кмета и ръководството на Братя Даскалови в 10.30 часа. В 11.30 в сградата на общинската администрация започва приемният ден за жителите на община Братя Даскалови. След приключването му областният управител Живка Аладжова ще посети консервно предприятие в село Оризово, за да се запознае с работния процес в него.

 

Казанлък

На ГУЦ "Тюлбето" ще се състоят стрелби със стрелково оръжие, бойни машини и артилерийска материална част от 8.00 до 22.00 часа.

 

Стара Загора

11.00 часа, ще има пресконференция на Граждански клуб "ЛИПА". Темата е: Трети детски игри "Старозагорски олимпийски надежди".

12.00 часа- Артистичният директор на Българския национален цирк Драгомир Драганов ще даде пресконференция.Темата е: Начало на националното турне  и премиера в Стара Загора.

 

Културен афиш:

„Няма да платим" – спектакъл за възрастни на Държавен куклен театър 19.00 ч., Куклен театър

„Албена" от Йордан Йовков постановка: Ивалин Димитров участват: Тихомира Темелкова, Светла Рангелова, Ивелин Керанов, Делян Илиев, Мария Пенчева, Елена Азалова, Димитър Митев, Димитър Карамалаков, Георги Райчев, Мария Енева, Стефан Делев, Жоро Райчев, Миленка Сотирова, Цветомир Черкезов, Илчо Димитров, Светла Тодорова, Стефан Борисов, Тодор Тодоров Този спектакъл ще ви докосне, ще го съпреживеете, ще ви накара да надникнете в своята душа, за да откриете, че там има и грях , и прошка, и падение, и доброта, и жертвена обич! 19.00 ч. ,Драматичен театър