Сезонът приключи за трима титуляри от Черно море

Бакари със съмнения за фрактура на глезена

За трима от основните футболисти в Черно море сезон 2013/2014 г. приключи. Става въпрос за титулярния страж Георги Китанов, бразилецът Еденилсон Бергонси и голмайсторът на варненци Бубакар Нджие Камби-Бакари, които няма да играят за "моряците" в Разград срещу станалия за трети път шампион на България тим на Лудогорец. Във вчерашния мач с Левски, загубен с 1:2 на Тича, те получиха жълти картони, заради които ще бъда наказани от Дисциплинарната комисия на БФС.

Китанов и Бергонси ще пропуснат два мача на Черно море, тъй като това бе 9-и жълт картон за тях през сезона. Освен за двубоя с разградчани, двамата изгоряха и за първия мач от новия сезон.

Положението с Бакари обаче е малко по-сложно. Нападателят получи 13-ия си жълт картон и ще пропусне три срещи на Черно море. Ако испанецът остане на "Тича", то ще бъде на разположение на новия наставник на варненци едва за 3-ия кръг на следващия сезон. Припомняме, че Бакари има договор с Черно море до лятото на 2015 г.

Освен, че изгоря за три мача, Бакари пострада и по време на мача с Левски. Това се случи в 75-ата минута на мача, като след сблъсък с футболист на гостите той бе изнесен от терена на носилка, а след мача напусна стадиона с обездвижваща шина и патерици. Гонзо разкри още, че утре ще стане ясно какво точно е състоянието на Бакари, но според непотвърдена информация става въпрос за фрактура в областта на глезена.