Без алкохол на 25 май

Мисия Пловдив

08-05-2014, 14:56

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Важно за евроизборите!

В деня на изборите се забранява продажбата на алкохол и спиртни напитки

Във връзка с произвеждането на изборите за членове на Европейския парламент от Република България, районните кметове в Пловдив е необходимо да предприемат действия за забрана продажбата и сервирането на алкохол и спиртни напитки в заведенията за обществено хранене и други обществени места, с изключение на тези, в които ще се провеждат предварително планирани семейни тържества за времето от 06.00 часа на 25.05.2014 г., до 20.00 часа на 25.05.2014 г. Това разпореди кметът на Пловдив инж. Иван Тотев с нарочна заповед. За да не се създават предпоставки за нарушаване на обществения ред, ще бъде преустановено издаването на разрешения за масови мероприятия на територията на общината в изборния ден.

Районните кметове съвместно и съгласувано с ОД на МВР и съответните районни управления на полицията е необходимо да организират опазването на обществения ред като осъществяват непрекъснат контрол върху стриктното спазване на законовите разпоредби и да осигурят нормалната обстановка по време на предизборната кампания и изборния ден.

На 25.05.2014 г., неделя, общинската и районните администрации, ОП „Общинска охрана“, сектор „Общинска полиция“, ЕВН България и ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението“ да създадат необходимата организация за осигуряване на нормални условия за произвеждане на изборите.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен