Мис Плеймейт се продава за баловете

Кучкова възнамерява да ощастливи един абитуриент на бала му

„Мис Плеймейт" Елена Кучкова възнамерява да ощастливи един абитуриент на бала му. Танцьорката обяви импровизиран конкурс, на който се самопредложи да придружи един завършващ младеж в най-важната вечер от живота му. „Всеки, който ме харесва и би искал да ме направи негова Дама на бала си, може да ми пише писмо", изтъква се Елена.

Единственото изискване, което блондинката поставя, е абитуриентът да е от пазарджишка област, откъдето е родом Кучкова. Моделката обаче обещава догодина да увеличи обсега и да включи и други области в страната. Другото условие, което Елена премълчава, е гимназистът да изглежда добре. Плеймейтката си е направила специален имейл, на който кандидатите да изпращат снимки, чрез които ще избере най-подходящия. Под предлог, че това е благотворителна инициатива, Кучкова, изглежда, си търси младо гадже, коментират нейни колежки от клубовете, в които е танцувала, пише "Всеки ден".

Плеймейтката не уточнява какво се включва в „услугата", но според нейни запознати няма да е само вечер в ресторанта, а ще има и допълнителни екстри. „Дама на бала? Глупости! Да си го беше казала направо, че си търси някой младок", коментират из социалните мрежи.