Шок! Кучкова спечелила титлата след групов секс

Носителката на титлата "Мис Плеймейт 2014" в еротичния конкурс на "Плейбой" Елена Кучкова е спечелила първото място след страстна нощ с главния мениджър на мъжкото списание Христос Христу и негов приятел-гръцки бизнесмен, съдържател на нощни заведения в София, пише в. Всеки ден.

Това са разкрили участнички в спорния конкурс. Макар елена Кучкова да отрича твърденията, че победата й е купена, както и грозната мълва, че се продава срещу 2000 лв. на нощ други участнички в "Мис Плеймейт" потвърждават думите на Джулиана Гани и разкриват нови шокиращи подробности около нагласения еротичен конкурс.

"Всички знаехме, че Елена ще е първа, тъй като отношението отношението на организаторите на конкурса към нея беше специално. 2 дни преди "Мис Плеймейт" да се проведе, Кучкова беше взета с джип от Христос Христу и заведена в къща в квартал "Бояна", където живее под наем заможен гръцки бизнесмен. На всички ни е ясно какво се е случило-Елена е правила тройка с гърците, за да се окичи с лентата.

Тя си беше любовница на Христос в последните 2-3 месеца-поне веднъж седмично нощуваше в дома му, без да взима пари. Е, сега изби креватната инвестиция и откакто стана първа, вдигна тарифата и вече я търсят за секс баровци. Чухме, че тези дни е получила 5 бона, за да посети един офис в идеалния център на София, чийто съдържател е сред най-богатите българи", мълвят не без завист колежки на Елена Кучкова.

Според клюките Елена не е получила като премия за първото си място в конкурса нито 10 000 лева, нито автомобил, те й били връчани символично. " Та тя ще изкара много повече пари в следващите месеци-едва смогва да поема оферти за платен секс от олигарси, които колекционират известни жени", категорични са столични бръмчалки.

В техните среди усилено се шушука, че Елена практикувала всякакъв вид секс и предоставяла чудната екстра "навсякъде без кондом и лубрикант". Казват, че за пари Елена нямала проблем да бъде едновременно и с жена, и с мъж. 25-годишната фриволна красавица практикувала древната професия от около 2 години.

Скандалната плеймейтка Елена Кучкова тушира слуховете, че в Лондон е изкарвала хляба си като танцьорка на пилон. Тогава била на 18, все още без силиконов тунинг и екстеншъни, и чистела къщи, пише "Монитор". Двигателната си култура и ексхибиционизма девойката от Пазарджик развила малко по-късно.

В тв интервю тя се оплака, че все още гори калории с разходки, тъй като не си е получила колата, подарък от конкурса на Playboy. „Казаха ми, че доуточнявали документи. Направихме хубави кадри с нея, поснимахме се, но сега очаквам колата”, сподели звездата от еротичното Babylon Show.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен