Херо: На 15-ти ще обявя бъдещето си

"Забавлявах се на резервната скамейка с комичните отсъждания на този съдия" - заяви треньорът на акулите

Треньорът на Черноморец Димитър Димитров ехидно коментира загубата на своя отбор, която прати  акулите в Б дивизията на Българския футбол:

„Не беше съдържателен двубой, няма какво да се лъжем. Имахме доста положения, но не това бе най-важното в този мач. За нас нещата приключиха още след двубоя с Берое. Нямаше настройка мотивация, може да си представите каква е настройката, след като пристигнахме само един час преди мача – продължи специалистът.

„Забавлявах се на резервната скамейка с комичните отсъждания на този съдия. За да имахме шанс да останем в групата, трябваше да се играят мачове между нас и Локомотив и Славия, които да бъдат свирени от международни съдии“ – уверено заяви Херо.

„Не може да се каже дали Черноморец ще съществува – добави треньорът. Опитвам се, но не мога да се свържа със собствениците, за да говорим за бъдещето на отбора. Аз лично  ще обявя бъдещето си след 15-ти. До тогава ще реша какво ще правя, имам идеи, които ще обмисля още веднъж. Но нека изчакаме 15-ти, когато ще имам среща с ръководството и ще обявя решението си – завърши Димитров.