Благотворителен базар в „Меден Рудник” за Деня на Европа

„ Да бъдем по-добри европейци“ под това мото на 09.05.2014г. Деня на Европа, Сдружение „УСМИВКА“ ще вземе участие в организирания от Европа директно в Бургас благотворителен базар в к-с „Меден рудник“.

По време на събитието, което ще се проведе от 11.00 часа в к-с „Меден рудник“ , Сдружението ще представи продукти изработени от младежите в Центъра за доброволци към Мрежата на НАРД Пловдив и децата от Дневен център ‚Миа Монтесори“ . Освен това на изложбата базар ще бъдат представени и 28 фотографии от конкурса „Благотворителността през обектива“ на Фондация „Помощ за благотворителността“ .
За втора поредна година Сдружение „УСМИВКА“ е домакин на тази изложба след предварително представяне на кандидатура към Фондация „Помощ за благотворителността“ София . В изложбата има представени различни фотографии разпределени в няколко категории. Една от фотографиите от миналогодишния конкурс спечелила първа награда озаглавена „Сладки за Гошко“ е на дете от Бургас.
Фотографията изобразява част от подготовката на Розовото парти на Гошко.Гошко е дете родено преждевременно, което в последствие получава редица увреждания. Майката на Гошко, Мария вече години наред води непрекъснати битки за неговото развитие.
Пожелаваме успех на пътуващата изложба, която ще продължи обиколката си в Бургаски регион представена от Сдружение „УСМИВКА“