Емил Радев поздрави жителите на Аврен за Деня на Европа

Всеки от зрелостниците получи по 200 лв., отпуснати с решение на Общинския съвет

„България е губила войни, не защото армията й не е печелила битки, а заради действията на политиците си. Европа е организацията, която гарантира сигурността на всички европейски държави – не само военната, а и икономическата сигурност. Новите паркове, пътища, социални програми са напълно постижими с европейски средства. Затова нека продължим нашия достоен път като член на Европа”. Това заяви днес в Аврен народният представител и кандидат за евродепутат от ПП ГЕРБ  Емил Радев, който поздрави жителите на варненската община за Деня на Европа.
Г-н Радев и кметът на Аврен поздравиха и абитуриентите от общината. Всеки от зрелостниците получи по 200 лв., отпуснати с решение на Общинския съвет. В общината е традиция да се подпомагат абитуриентите, които продължават обучението си в родни университети. Практика е да бъдат плащани всички семестри до дипломирането на младежите.  „Досега сме помогнали на двама зрелостници и имаме огромно желание да продължим тази хубава традиция”, каза Манолов. „Днес честваме Деня на Европа. Поздравявам ви за празника. Всеки, който желае да продължи обучението си и да добие висше образование, може да разчита на пълна подкрепа от общината. Добре дошли сте и ако решите да се развивате в общинската администрация”, приветства младите хора Емануил Манолов.
Заедно с кмета на Аврен  и заместниците му Боян Георгиев и Живка Цветкова Емил Радев  поднесе венец пред паметника на загиналите във Втората световна война.