Извънземни на дъното на Океана

Може да са следи от древна азиатска култура

Шокираща подводна аномалия на дъното на Тихия океан засече Google Earth. Неин пряк откривател стана Скот Уоринг, автор на „Дневниците на НЛО". Ученият е убеден, че мистериозната структура е свързана с чужда цивилизация, пише "Всеки ден".

 Откритието се намира в близост до островите Гуам и Сайпан, които са част от Марианските острови в западната част на Тихия океан.

 Докато внимателно изучавал тази част на света, Уоринг неочаквано забелязал необичайните изображения. Те представляват огромни стени, простиращи се на повече от 250 мили по дъното на океана.

 Изследователят признава, че това може да се окажат и следи от потънала в далечното минало азиатска цивилизация, изчезнала от историята по една или друга причина, но наред с това той не изключва и възможността това да е извънземна подводна база.

 Според него разположението на самата аномалия предполага, че съоръженията там могат да се използват напълно спокойно от извънземни същества, тъй като мястото е изолирано от останалия свят и може да приютява пристигащи и заминаващи НЛО-та.