Участва ли премиерът Орешарски в кражбата на тръби?

Или това е партийна самодейност?

Очевидната практика премиерът да назначава видни партийци в държавни бордове, без да вършат работа, няма как да се промени, тъй като е прекалено зависим от Пеевски и Станишев. Само че те крадат.

Орешарски да провери, например, във Варна хванатия да краде пари партиен деец. Ако е хванат да краде пари и той не прави нищо, значи той дели с него. Ако не дели с някой от варненските депутати.
Орешарски уволни областния управител на Монтана, само заради това, че се е ръкувал с Георги Първанов. А сега някой краде тръби. Но понеже не се познава с Георги Първанов, това не го притеснява.
Да крадеш, не бива да е норма на управление. А Орешарски го превръща в такова. Мълчи си за жената, която получава две заплати, същата взема и два бонуса. Министърката й, вместо да се притеснява от тази аномалия в администрирането, търси кой е изнесъл информацията.
Това е етикетът на управлението на премиера Орешарски.
Жалко, около него има и почтени хора, които навремето писмено реагираха срещу вземането на бонуси. И тези, които получаваха, даваха на църкви, болници, детски домове и училища. Орешарски тях няма да ги разбере. Защото слугува на хора, които му дават за назначаване крадци. Не назначаваш той, а те. А отговорността ще я носиш Орешарски.
Ако Орешарски не е крал заедно с оня от Варна, да го уволни днес. Само, че Станишев и Пеевски нямам да му позволят. Защото ще премине нормата си на управление.
Чакам отговор.Снимка на Деня

Кадетите на ТСК – Русе със злато от Държавното отборно първенство в Хасково