Хиляди с нетърпение очакват концерта на Бочели

Концертът се мести на стадион "Българска армия"

Поради огромния интерес и логистични причини, организаторите са решили да преместят концерта на Андреа Бочели от Арена Армеец на 30 май 2014 г. на стадион "Българска армия" на 31 август 2014.

Добрата новина за всички почитатели на Андреа Бочели е, че с преместването на концерта на стадион „Българска армия“ значително ще се подобрят качеството на звука и визията.

На сцената до Бочели ще застанат аплодираното в цял цвят сопрано Светла Василева, попзвездата Илария Делла Бидия, зашеметяващото класическо дуо китари “Carisma” и изпълнителят на бандонеон Марио Стефано Пиетродарчи. Диригент на събитието ще бъде Марчело Рота, който си партнира с маестрото повече от 18 години.

Двадесет камиона ще докарат в София грандиозната, над 150 тона, продукция на маестро Андреа Бочели.

Андреа Бочели, най-продаваният класически соло изпълнител на всички времена, е възхваляван от светила като Лучано Павароти, Франко Корели, Зубин Мета, Хосе Карерас, Лорин Маазел и Рене Флеминг, а Селин Дион дори възкликва: „Ако Бог можеше да пее, щеше да звучи като Андреа Бочели!“ Малко известен факт е, че Passione е вдъхновен от периода на Бочели, преди неговата слава.