Как да се отървем от влиянието на черната магия?

 

Наричат я черна магия, заклинание, проклятие, но това си е просто негативна енергия, насочена към нас с цел да ни вреди. Може да засегне отношенията ни с хората, здравето ни, късмета ни и води от съвсем дребни до доста сериозни проблеми. Има начини сами да си помогнем, ако усетим, че някой ни е направил подобно нещо. Но преди да ви кажем какви са те, ще уточним за всеки, който има желание да прибегне до черна магия, за да вреди – тя рано или късно ще се върне към вас или вашите наследници. Точно както бумеранга!

А ето и малко съвети как да се отървете от злонамерените енергийни влияния.

1. Молете се! Дори да не сте от най-вярващите, истината е, че молитвите пречистват. Поне 40 дни се молете всяка сутрин, най-добре с „Отче наш“. Няколко пъти месечно ходете на църква и палете свещичка за здраве.

2. Пийте по една лъжичка светена вода всяка сутрин, докато не усетите, че влиянието го няма. Хубаво е веднъж седмично с памучна кърпа, напоена със светена вода, да обтривате тялото от главата към петите.

3. Поръсете със сол всички ъгли в дома си. Запалете свещичка на входната врата и обиколете дома с нея по посока на часовниковата стрелка.

4. Вземете си вана с морска сол. Нищо друго! Запалете свещ и я оставете така, че да е пред погледа ви. Потопете се във водата и в продължение на няколко минути се взирайте в пламъка на свещта. След това затворете очите си и си представете как цялата тъмна енергия във вас се изтича във водата. По време на тази процедура можете да изпитате неприятно усещане, притеснение и дори страх, но е важно да на им се поддавате. Останете във ваната 10-15 мин. След това изплакнете тялото под душа. Като приключи всичко, задължително измийте добре ваната и я напръскайте със светена вода.

Източник: beu.bg