Кандидати за евродепутати от ГЕРБ ще проведат разговори със столичани

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Андрей Ковачев, Ева Паунова, Георг Георгиев, Андрей Новаков и Августина Цветкова ще проведат редица срещи в София на 15.05.2014 г. /четвъртък/, съобщават от пресцентъра на партията.

В 11:00 часа Андрей Ковачев ще разговаря с граждани в открита приемна на ГЕРБ пред Софийски университет „Св. Климент Охридски“. В 16:00 часа Ковачев ще посети предизборната шатра на партията пред кметството на село Мало Бучино.

В 13:00 часа кандидатът за евродепутат Ева Паунова ще се срещне със столичани пред Народния театър „Иван Вазов“. В 16:00 часа Ева Паунова, Георг Георгиев и Андрей Новаков ще разговарят с жителите на район „Студентски град“ в открита приемна на ГЕРБ, разположена на ул. "Акад. Борис Стефанов" №12.

В 16:00 часа кандидатът от листата на ГЕРБ Августина Цветкова ще се срещне с граждани от район „Изгрев“ в предизборна шатра на партията на бул. „Никола Габровски“. В 18:00 часа Августина Цветкова ще присъства на традиционна изложба в „Музея на социалистическото изкуство“, заедно с творци от района.