Вярна ли е Бионсе на Джей Зи? (снимки)

Два дни след асансьорния скандал певицата демонстрира най-топли отношения към сестра си Соланж

След нашумелия скандал между сестрата на Бионсе - Соланж, и съпруга й Джей Зи, много хора обвиниха певицата, че е стояла безучастно в асансьора и не е защитила половинката си, която беше грубо нападната от малката Ноулс.

Е, изглежда отношенията между двамата много-много не я касаят, защото, докато медиите и клюкарниците се мъчат да разнищят кой кого пръв е захапал, а коментарите на феновете валят един след друг в социалните мрежи, Би най-спокойно демонстрира перфектните отношения с по-малката си сестра.

Два дни след асансьорния инцидент тя качи две топли и слънчеви снимки, на които позира със Соланж - решение, което много хора ще оценят като демонстриране на нелоялност към Джей Зи.

Няколко часа по-късно госпожа Зи публикува и снимка с колежката си Риана, чието автърпарти в крайна сметка е станало причина за грозния сблъсък.

Няма нужда да ви казваме, че последователите на Би веднага започнаха да коментират снимките, да влизат в спорове помежду си, заемайки различни страни в спора между Джей Зи и Соланж, и дори да публикуват линкове към видеото, твърдейки, че там то е "с по-добро качество".

Светът на звездите е пълен с динамика!