Обама и Бионсе в любовна афера?

Американският президент Барак Обама и певицата Бионсе имат любовна афера, твърди френски папарак, пише в. "Соле ветникуатро оре".

Папаракът Паскал Ростен е направил това скандално разкритие пред радио Юроп 1. Той твърди, че разкрития за евентуалната връзка на Обама с Бионсе ще бъдат публикувани утре във в. "Вашингтон пост".

"В САЩ се случва нещо невероятно. Утре във в. "Вашингтон пост" ще излязат разкрития за предполагаемата връзка на Обама и Бионсе", заяви Ростен, един от водещите папараци, който е в основата на много сензационни разкрития, публикувани във френското списание "Пари мач".

Така например Ростен е автор на първите снимки за любовната история на Сесилия Саркози и бизнесмена Ришар Атиас по времето, когато тя беше все още втората съпруга на Никола Саркози, който пък все още не беше станал президент на Франция, а беше само френски вътрешен министър.

Ростен е автор и на първите снимки на незаконната дъщеря на френския президент Франсоа Митеран - Мазарин, появили се в пресата през 1994 г./БТА