Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ доц. Стефан Шилев: На 25-ти май гласувайте с №18

Крайно време е всички българи да се събудим!, споделиха пловдивчани

Категорична победа за ГЕРБ на евроизборите открива пътя към предсрочни парламентарни избори в България и шанс страната ни да бъде спасена от тресавището, в което я бута некомпетентнто управление на БСП и ДПС, сподели кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ доц. Стефан Шилев пред граждани в обновения парк „Ружа” в пловдивския район „Западен“ снощи.

Инициаторите на срещата неслучайно избраха за дата на събитието 15 май - Международния ден на климата, тъй като доц. Шилев е сред водещите пловдивски специалисти в областта на екологията.                            

Хората приеха със симпатия доц. Шилев и пожелаха лично да се запознаят с него, за да изкажат проблемите и очакванията си след победата на ГЕРБ на поредния вот. Те увериха кандидата за евродепутат, че и този път огромното мнозинство пловдивчани ще подкрепят пътя на България към демокрация и утвърждаване на европейските ценности.

Младата майка Петя Василева призна, че преди около две години се е завърнала от чужбина, виждайки започналата при правителството на Бойко Борисов положителна промяна в родината. Сега е разочарована и се страхува, че ако БСП продължи да управлява, малкото й сега дете един ден също ще се отправи към терминала за излитане. Затова тя няма колебание, че на 25 май ще гласува с № 18 в интегралната бюлетина. Крайно време е всички българи да се събудим! – изрази тя своята надежда пред доц. Шилев.

Същото мнение сподели и 61-годишната Юлия Рукавина, която, по думите й, е потърпевша от стопираната от сегашното правителство пенсионна реформа. Искрено се надява възрастните хора от малките градове и селата в България, които съставляват по-голямата част от избирателите на столетната партия, да осъзнаят, че ако БСП и ДПС се задържат в управлението, нищо добро не чака нито тях, нито децата и внуците им. Според нея предстои жестока зима с драстично увеличение цената на тока и още отсега правителството на Орешарски е уплашено, затова БСП и ДПС пускат като свои патерици изкуствено създадени нови партийни формации.

Всичко това са основателни причини да се гласува за ГЕРБ на предстоящите избори, призова доц. Стефан Шилев гражданите. Колкото по-висока е избирателната активност, толкова по-добре ще е за демокрацията в страната ни. Точно от това се страхуват нашите опоненти, коментира той и допълни: Искат например да отклонят риболовците от урните, като ги изпратят да ловят риба, затова за първи път подраняват официалното откриване на сезона за риболов с почти седмица. Гласувайте с № 18, а после отидете за риба!