Томислав Дончев ще се срещне с лекари и учители в София

Водачът на листата на ПП ГЕРБ за предстоящите Европейски избори Томислав Дончев ще се срещне с учители, лекари и граждани в град София на 19.04.2014 г. /понеделник/.
В 14:30 часа Томислав Дончев ще посети Първа градска болница и ще разговаря с лекари от „Шейново“ и „Света София“ в залата на Първа градска болница, бул. „Патриарх Евтимий“ 37. На срещата ще присъстват народни представители и общински съветници от ГЕРБ.

В 15:45 часа Томислав Дончев ще се срещне и разговаря със столичани в открита приемна на ГЕРБ, разположена на бул. „Витоша“ и ул. “Патриарх Евтимий“.
В 18:00 часа Томислав Дончев ще участва в среща-дискусия с учители и директори от София, организирана от ПП ГЕРБ, на тема „Европа с поглед към образованието“ в Общински културен институт-Красно село. В дискусията ще вземат участие заместник-председателят на ПП ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова, народният представител и бивш зам.-министър на образованието в мандата на ГЕРБ Милена Дамянова, както и общински съветници от партията.