Лечителят Петър Димков: Носете нови и цветни дрехи

Облеклото и вещите ни влияят върху здравето


Петър Димков е един от най-великите народни лечители и човек, в чийто съвети трябва да се вслушваме, за да сме здрави – тялом и духом. Съветите на Петър Димков не са свързани само със здравето на тялото, но и с чистотата на духа. Лечителят съветва да внимаваме какви дрехи носим и с какви вещи се сдобиваме.

Ако вещите и дрехите ни са носители на лоша енергия, тя се предава на нас. Когато вещите ви са произведени с любов и енергията, която излъчват е положителна. Петър Димков винаги оглежда дрехите на своите пациенти, сравнява ги със състоянието им. Дрехите на човека влияят пряко върху настроението и здравето, за това трябва да сме особено внимателни какви цветове избираме.
Тъмните дрехи не носят положителна енергия – почернят душата и ни пречат да виждаме светлината и пъстротата на живота.Носете светли, пъстри, весели дрехи, за да е светло в душата си, за да сте в мир със себе си и да изпитвате Любов и Щастие. Дрехата, казва Димков е обвивката не само на тялото, но и на душата, за това трябва да се обличаме с чисти, спретнати и нови дрехи. Друг важен момент е да не носим дрехите си прекалено дълго, тъй като попиват енергията ни.
Когато се променяме, трябва да сменяме и дрехите, които сме носили, когато сме „носили“ старото си Аз, за да можем да започнем на чисто. Не пазете дрехите нито от хубавите, нито от лошите си моменти – сменяйте ги често с нови, а старите изхвърляйте, така ще изхвърлите и лошата енергия, съветва великият Петър Димков.
chudesa.net