Братът на Ивайла: Баща ни домъкна вкъщи ръка на мъртвец

Братът на моделката също се оплака от баща си и разказа

Бащата на Ивка и Божидара е доктор само по титла. Никога не е работил като такъв, пише Lifestyle. Но ако трябва да сме честни, този човек е чисто луд. Това заяви в „Карбовски: Предаването" братът на Ивайла Бакалова - Антоний. Младият мъж бе в студиото, за да отговори на нападките на д-р Божидар Бакалов, който обвини близначките, че сеят лъжи срещу него, за да го оклеветят.„Веднъж домъкна вкъщи една ръка на мъртвец, измъкната от формалина. За да си прави дисекциите вкъщи", върна лентата назад братът на Ивайла и Божидара.

Той потвърди, че баща им е бил изключително суров в отношенията си към тях. „Той реши да преодолее страха на Ивайла от високото и я провеси през прозореца. Малко като Майкъл Джексън. Събуждал ни е посред нощ и ни пускаше студен душ. Караше ни да вървим 17 км пеша, ако случайно не запомним последователността на спирките", припомни си Антоний.

„След 83-84 г. никой не го е виждал до 2000 г. В края на 80-те той беше асистент на д-р Чирков за съвсем кратко време, за някакви си месеци. Но това не може да се сметне за трудов стаж. После разбрахме, че е заминал за САЩ. 10 години той е бил в Америка, както и в затвора", разказа още братът на Ивайла.

„Кръщелното име на Ивайла е Людмила. Тя и Божидара са родени на 16 юли. А Людмила Живкова почина на 21 юли. Търсел връзки под дърво и камък да се разчуе из висшия ешелон на БКП, че има близначки, едната от които е кръстена на вече покойната дъщеря на Първия. Търсеше всякакви начини да изкара дивиденти от всичко", разказа Антоний.

На въпрос на Карбовски дали все пак не се е занимавал със сводничество, както твърди д-р Бакалов, Антоний отговори: „Не съм бил сводник, това са неща, изсмукани под ноктите. Той по едно време приказваше, че съм бил сводник и на Ивка. Това са пълни глупости".