Цветан Цветанов и Мария Габриел посетиха новооткрития парк в Царево

Царево продължава да върви в правилната посока и да се развива, благодарение на управлението на ГЕРБ

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов и кандидатът за евродепутат Мария Габриел посетиха новооткрития парк в центъра на град Царево. Проектът „Изграждане и реконструкция на Парк Царево - Център” е на стойност 300 000 евро и се реализира по Мярка 3.1 от Стратегията за развитие на „Местна инициативна рибарска група Приморско-Созопол-Царево”. Той се финансира на 100% от Стратегията. Те бяха придружавани от депутатите от ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев и Иван Вълков, от кмета на община Царево инж. Георги Лапчев и общинските съветници от ГЕРБ.  
„Евродепутатите от ПП ГЕРБ имаха съществен принос за европейската политика и защитаваха интересите на България в Европейския парламент.  Аз съм категоричен, че Царево продължава да върви в правилната посока и да се развива, благодарение на управлението на ГЕРБ”, подчерта Цветан Цветанов.
 „Познавам района на Царево и работя от години със семейството на Манол Тодоров за развитието на пчеларството в региона и справяне с проблемите на местните пчелари. Съществен принос за развитието на общината, както и за европейската визия на града, има кметът на Георги Лапчев, който не спира да търси нови възможности за осъществяване на проекти за по-доброто бъдеще на жителите на Царево”, сподели Мария Габриел.