И Георги Чиликов напусна "акулите"

В момента Черноморец няма нито треньори, нито футболисти за първия отбор, а съдбата на клуба е неясна

Помощник-треньора на ПСФК Черноморец-Бургас Георги Чиликов официално се раздели с клуба. Така на практика "акулите" останаха без футболисти и без треньори. По-рано договорите си разтрогнаха Любомие Шейтанов, Димитър Димитров и Петър Колев. От футболистите пък си тръгнаха чужденците и много от основните футболисти. В момента Черноморец няма нито треньори, нито футболисти, а съдбата на клуба е неясна.

Все пак, според източници от клуба през тази седмица се очаква повече яснота около бургаския клуб, който отпадна във втория футболен ешелон. 

Преди да напусне клуба Чиликов благодари на хората от клуба за съвместната работа през 3-те години съвместна работа и пожелава успех на Черноморец. Треньорът изрази надеждата, да дойдат по-добри времена за бургаския футбол. 

За Burgasutre треньорът заяви, че няма никаква истина в публикациите, които се появиха в последните дни, че той и мениджърът Милен Георгиев ще поемат Черноморец. В момента бившият футболист на Нефтохимик, Черноморец, Левски, ЦСКА, Насионал (Мадейра), Далиен и Тобол (Костанай) заяви, че почива и обмисля бъдещето си.