Майката на удушената Алекс настоява да се върне смъртното наказание

Почернената жена обмисля опазването живота на българските деца да стане нейна кауза.

Да се върне смъртното наказание иска майката на убитата 8-годишна Александра от Поморие. На 40-я ден от зловещото убийство Евелина Великова проговори

Пред Нова телевизия тя заяви, че трябва да има жестоки наказания за хора, които посягат на детски живот. Евелина обяснява, че денонощно се опитва да си обясни изключителната жестокост към дъщеря й от страна на Атанаска Георгиева, която е задържана за убийството.  Съкрушената майка не желае да коментира разследването, което все още не е приключило.
8-годишната Александра бе жестоко убита в началото на април. Първокласничката изчезна преди 41 дни на път от училище към дома. 26 часа след това стана ясно, че детето е убито от наемателката на апартамент в същия вход, в който живее Атанаска Георгиева.  От прокуратурата в Бургас обясниха, че все още не е готова съдебно-психиатричната експертиза на задържаната за жестокото убийство Атанаска Георгиева. Експертното мнение трябва да даде отговор дали жената е вменяема и може ли да отговаря ли за действията си в началото на април.