Стани част от екипа на „Включи града“

Организаторите търсят доброволци

„Включи града“ не би бил толкова успешен без помощта на едни от най-усърдните членове на екипа – доброволците.

За трета поредна година организаторите на „Включи града“ отправят покана към всеки, който желае, да стане част от екипа на фестивала и да участва в неговата подготовка и реализация. Записването става през сайта с попълване на кратък формуляр, публикуван в раздел „Стани доброволец“. Регистрацията е активна от днес до 2 юни. Самият фестивал ще се проведе от 6 до 8 юни.

Доброволец може да бъде всеки, без значение възраст, пол, образование, предишен опит. За всеки ще намерим такава работа, която да е съобразена с неговите възможности и интереси. Участието в това начинание ще ви даде ценен опит както в организирането на културни събития, така и в тяхното промотиране. Ще имате възможност да надникнете зад кулисите на фестивала, да се запознаете с интересни хора и със сигурност да намерите много нови приятели. Доказателство за това са приятелските отношения, които и до днес имаме с доброволците от предишните две издания.

И тази година за всички активни доброволци ще има сертификати, удостоверяващи приноса им към фестивала, и разбира се, подаръци. Бъдете активни и се впуснете в приключението „Включи града“!

„Включи града“ се осъществява в рамките на проект на Община Бургас „Завръщане в Бургас: минало, настояще и бъдеще“, BG161PO001/1.1-10/2010/004 по схема за безвъзмездна финансова помощ „Подкрепа за създаване и промотиране на иновативни културни събития“, Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013.