В Ахтопол благодарят на ГЕРБ за пътя Резово-Царево, в Руен също подкрепят партията

Депутатите призоваха хората да гласуват на Евроизборите на 25 май

Жителите на Ахтопол благодариха на бургаските депутати от ГЕРБ за ремонта на пътя Царево-Резово. Това се случи по време на среща в морския град, на която присъстваха Ивелина Василева, Семир Абу Мелих, кметът на община Царево Георги Лапчев, кметът на Ахтопол Атанас Желязков и общински съветници от партията. Дискусията се проведе в НЧ „Христо Ботев 1925”.
„На 25 май трябва всички да гласувате, тъй като е много важно да имаме свои представители в Европейския парламент.Активното гласуване ще доведе до резултата, който искаме, а именно да изпълним своите обещания и само така ще преодолеем платения вот. Резултатите от управлението на ГЕРБ са видими, ние знаем правилните стъпки, както и това, че десните са тези, които изведоха Европа от кризата. ГЕРБ най-адекватно може да защитава интересите на България и след изборите трябва да продължим да следваме европейския път“, заяви народният представител Ивелина Василева.
Семир Абу Мелих заяви пред присъстващите, че не е забравил обещанието си към жителите на Ахтопол – да осигури средства за църквата „Свето Успение Богородично“.
„Ремонт на храма ще бъде извършен, аз няма да се откажа да търся средства от държавата. Защото преди, по време на управлението на ГЕРБ се строяха църкви до ключ, а сега се отпускат само малки суми за подобни обекти, които са крайно недостатъчни. Никой не усеща нуждата на хората и е изключително важно да гласувате за нас, защото сме доказали реално изпълними обещания. Евродепутатите са тези, които настояват и осигуряват парите от Европа”, заяви бургаският депутат от ГЕРБ.
Той се срещна и с жителите на с. Люляково, придружаван от общинския координатор на ГЕРБ-Руен Димо Ангелов. В руенското село Семир Абу Мелих пред близо 250 души обсъди политическата и обществената обстановка в страната. „Като народен представител от област Бургас заедно с колегите ми от групата на ГЕРБ винаги сме отстоявали вашите интереси и сме търсили начини да помогнем за осъществяването на важни проекти в инфраструктурната, социалната, образователната сфера. Като член на парламентарната комисия по здравеопазване неведнъж съм заявявал своята категорична позиция за спешни реформи в здравната система, правил съм предложения и съм отправил десетки питания от трибуната на НС. Ще продължим да работим за вас”, заяви бургаският депутат.
Жителите на с. Люляково имаха възможността да изгледат постановката „Човекоядката” на ДТ „Адриана Будевска”.