Ужас!Интерпол издирва 6 безследно изчезнали от Бургаско

Животът

24-05-2014, 09:47

Автор:

Явор Томов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Интерпол обяви за издирване Валентина Иванова от Бургас

Към днешна дата се издирват: Марийка Иванова от Бургас, Васил Банчев от Руен, Ташко Радев от Бургас, Денка Милева от Камено, Димитър Димитров от Малко Търново, бургазлията Диан Костов, Георги Будев от Царево

Шестима  са безследно изчезналите от Бургаско, които международната организация Интерпол издирва. Снимките на издирваните са качени в сайта на организацията. Към днешна дата-24 май ,се издирват Марийка Иванова от Бургас, Васил Банчев от Руен, Ташко Радев от Бургас,Денка Милева от Камено,Димитър Димитров от Малко Търново,бургазлията Диан Костов, Георги Будев от Царево.

Бургазлийката Марийка Иванова изчезва безследно през 2012 година. Тогава тя е била на 17 години. До ден днешен от жената няма следа. На 31 декември 2011 г. близките на Васил Банчев нямат връзка с него. 56-годишният българин, родом от село Руен, изчезва в Италия.

Следите на 44-годишния Ташко Радев от Бургас се губят някъде в Гърция. Той е обявен за изчезнал на 1 януари 2009 година, написа faragency.bg. Сред издирваните е и 46-годишната Денка Милева от Камено, която липсва от декември 2009 година. Някъде в Испания се губят следите на 61-годишния Димитър Димитров от Малко Търново, който е обявен за изчезнал на 26 октомври 2006 годсина. до момента няма следа от него.

Преди почти 10 години изчезва и бургазлията Диан Костов, само на 19 години тогава. От 31 декември 2004 година неговите близки не знаят нищо за него.

В родния му град Царево за последно е видян 52-годишният Георги Будев, който изчезва на 37-годишна възраст в края на април 1999 година., но семейството му още не губи надежда, че ще го открие.

В страницата на Интерпол все още стои името и на Валентина Иванова, чието тяло бе изхвърлено край вълнолома на пристанището.Името й не е свалено от списъка, въпреки че от полицията излязоха с официално потвърждение, че трупът е на медицинската сестра.

 

  •  Денка Милева от Камено

  •  Диан Костов от Бургас

  • Георги Будев от Царев
  • о

  • Ташко Радев от Бургас