Интерпол обяви за издирване Валентина Иванова от Бургас

Пиърсинг и татуировка-пеперуда са отличителните белези на изчезналата млада жена

Интерпол обяви на страницата си за международно издирване изчезналата Валентина Иванова Иванова от Бургас.  Международната организация се включи в издирването на младата жена, след като вече 15-и ден няма следи и вест от нея. Валентина Иванова Иванова от бургаския квартал "Лозово" изчезна на 15 април тази година. През нощта на същия ден, около 23,00 часа тя е слязла от такси в района на Морската градина, близо до "Гъбката". Оттогава следите на красивата жена се губят.

Валентина Иванова Иванова е българка, родена на 13 декември 1989 година, съобщава в страницата си Интерпол. Висока е 1, 70 м, очи кафяви. В сайта на организацията са добавени и имената на родителите на Валентина - Пенка Йорданова Иванова и Иван Костов Иванов. Описани подробно и отличителните белези на изчезналата медицинска сестра. 24-годишната жена е с кафяви очи, има пиърсинг над горната устна, в областта на корема има татуировка с формата на пеперуда, с големина около 15 см, на левия крак между коляното и глезена има белег с дължина около 7-8 см, бели пломби на 6 зъба, бенки над лявата част на гърдите, врата, на двете ръце в областта на бицепсите.

Интерпол е публикувала и 7 снимки от личния албум на Валентина.

Версията, по която работи Министерството на вътрешните работи в България е самоубийство. Близките на изчезнала жена обаче категорично отхвърлят това и твърдят, че Валентина е отвлечена.