26 май- 1 юни: Смелост и инициатива

Хороскоп

25-05-2014, 23:36

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние - моделирайте желаната реалност

Астрологична прогноза за 26 май - 1 юни

В седмицата която предстои, условно можем да разпознаем два под периода-пасивен и активен. До Новолунието  на 28  май потенциалът ни ще бъде твърде нисък, а и ще липсват астрологични фактори подкрепящи висока социална и делова активност и нови начинания. След сряда, в съзнанието ни постепенно ще започнат да се оформят нови направления на активността, някои от които ще се превърнат в ключови за следващите няколко месеца.

Посъбудилият се Марс, съвсем скоро ще излезе напълно от тримесечната си дрямка, подкрепен от Слънцето което жизнерадостно напредва в Близнаци. Всички ние ще усетим това, когато забележим нарастваща смелост и решителност по ключови за първото полугодие въпроси и ситуации. Приятелската среща между Слънцето с Марс, ще зареди с активност и инициативност предстоящия лунен месец Това ще има стимулиращ ефект както върху процеси които са позациклили през последните месеци, така и върху осъществяването на идеи и разгръщането на ситуации, възникващи в предстоящи месец.

Освен с Марс, Слънцето през тази седмица ще контактува и с Нептун, което мнозина ще усетят с навлизането на объркване и неяснота в мислите, а и в живота си. Други пък биха могли временно да загубят представа за реалността и да  станат твърде самоуверени приемайки желаното за възможно. Затова преди да вземете решение, особено в първата половина на седмицата, потърсете проверена информация или се уверете в репутацията на източниците си.

Взаимодействието на Слънцето с Марс и Нептун ще се отрази стимулиращо и на романтичния живот,  тъй като осезаемо ще подкрепя инициативността в силния пол. Венера пък навлиза в Телец, което ще подхранва желанието за чувствени удоволствия. Може да се каже, че дамите ще бъдат романтично настроени и ще посрещат с емоционално въодушевление мъжкото внимание. Мъжете обаче могат както да пострадат, така и сами да подхранят романтични илюзии, които в последствие да произведат разочароващи преживявания. Въпреки това, периодът ще бъде силно емоционален, щастлив и вдъхновяващ за онези, които са влюбени. Използвайте пълноценно романтичното настроение за укрепване на интимните връзки.

Успех!