Ивана изби рибата на изборите (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

26-05-2014, 14:17

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ивана побесня, накрещя се на шеф на заведение

Завлякоха Ивана със 100 бона

Ивана плаче от щастие

Пловдивчанката се снима докато гласува

Ивана се възползва от гражданското си право да гласува и уведоми хилядите си фенове във Фейсбук за това.

Певицата на народа шашна гилдията, която напоследък се позалива с правене на селфита. Докато младите й колежки се снимат по гащи, без гащи, във фитнеса, с акцент върху силикона, Ивана го прави пред изборните урни, пише kliuki.bg.

Първата дама като империалист си брани правото на анонимност и неприкосновеност и нито един фоторепортер не се докопа до момента, в който подаде глас на евровота. Една от първите дами в чалгата обаче я отсрами достойно.

Ивана гласува

Ивана гласува

Ивана гласува
Ивана гласува

 

Ивана си облече стилните дрешки в класическо черно и бяло. Зае позиция в изборната секция и пред урната, и…роди интернет-хит! Любимката на хиляди и бивша (?!) такава на един бивш премиер веднага уведоми целокупния Фейсбук, че правото да гласуваш е свещено.

ivana fb

Ивана пуснала бюлетина, за да не могат тези от почитателите й, които струват 20 лева да решават бъдещето й. Изпълнителката, ако няма политически симпатии, поне се е осведомила какви са настроенията в социалните мрежи.

От дни това мото обикаляше по профили и групи, но май от чалгаджийките само Ивана се впечатли. Останалите й колежки кротко изчакаха да мине времето, когато продажбата на алкохол е забранена (уж). Може да се го ударили на сън или спа, но това си е за тяхна сметка.

Едно обаче е сигурно. „Амазонката на фолка” направи уникален пост във Фейсбук и младите колежки на Ивана със сигурност ще я последват на другите избори.