Оставиха Бисер Петното в ареста

Софийският районен съд не пусна Бисер Миланов – Петното да си ходи вкъщи, той се разплака в съда

 Русенският бандит е подсъдим заради отправени заплахи към Боряна Георгиева, съпруга на осъдения за убийство Тихомир Георгиев – Боксьора, пише infonews. Интересен детайл е, че Тишо Боксьора бе основен свидетел срещу мафиотския бос Златко Баретата, но наскоро се отрече от показанията си и обяви, че му било плащано от Демби, за да твърди под клетва в съда, че Баретата контролира хероиновия бизнес в София.

В момента Бисер Петното търка нарове в Централния софийски затвор. Според прокуратурата на 6 юли 2013 г. в палатковия лагер, близо до Народното събрание, Миланов заявил на активистката в протестите Боряна Георгиева :“Ще ти отрежа бавно и мъчително главата и ще ти се изходя във врата”
По-късно Петното бе прибран от спец отряд „Кобра“ и оттогава е в ареста. На днешното заседание по делото за заплахите за убийство Бисер Петното поиска да бъде пуснат поне под „домашен арест“, но магистратите го отрязаха. По всичко личи, че той ще си остане в затвора поне до 14 октомври, когато е следващото заседание по делото срещу него.
След като чуха определението на съда, привърженици на Петното се развикаха и обвиниха магистратите в корупция. Самият Миланов пък не скри отчаянието си от решението на магистратите. Когато разбойникът от Русе бе изведен от „Съдебна охрана“ се видяха сълзи в очите му.