Българка зад решетките в САЩ заради катастрофа

Според властите алкохол и наркотици са вероятната причина за инцидента

Българка е зад решетките в Лас Вегас след катастрофа тази сутрин, в която нейният спътник вероятно няма да оцелее. Според властите алкохол и наркотици са вероятната причина за инцидента, информира Нова телевизия.
 
23-годишната Кристияна Димчева е загубила управлението на автомобила си и се е блъснала в стена. С нея е пътувал 28-годишен мъж, който е в критично състояние в местната болница и според полицейския доклад лекарите са казали, че няма да оцелее с раните, които има.
 
Полицаите казват, че са открили голямо количество алкохол и наркотици в колата на Димчева и тя отказала тест за алкохол. По-късно й е взета кръвна проба след съдебно нареждане. Тя остава в ареста до по-късно днес, когато ще бъде изслушано и искането за пускане под гаранция.
 
Това не е първият сблъсък на Кристияна със закона. Арестувана е поне два пъти заради домашно насилие. Тя е от София, идва в Щатите преди четири години при майка си, която е известен брокер на недвижими имоти в Лас Вегас.
 
Българите в града разказват, че отдавна момичето има проблеми с алкохола и наркотиците, а Facebook страницата й изобилства със снимки от партита, на които може да я видим с чаша в ръка.