Мистерия! Смъртоносното електричество е безсилно пред този човек!


56-годишният сърбин Биба Струджа е известен със заниманията си с електричество и е в състояние да понесе 1 млн. волта напрежение с тялото си, използвайки свръхестествените си способности. Биба разбира за необикновените си умения още като младеж, когато веднъж непредпазливо дръпва един оголен кабел, но за свое най-голямо изумление смъртоносното електричество не му се отразява по какъвто и да било начин.
Малко след това сърбинът започва да изпробва различни впечатляващи номера с електричество, с които забавлява близките и приятелите си, най-атрактивният от които е изпичане на хот-дог с голи ръце.
Впоследствие обаче Биба осъзнава, че трябва да използва дарбата си за някаква по-сериозна цел и отваря малка клиника в дома си, където започва да лекува с електричество, помагайки на хора със заболявания на ставите. Необикновеният сърбин разкрива, че е роден без потни жлези в тялото си и според лекарите е много възможно именно на тази необичайна аномалия да се дължат и изключителните му способности. Това обаче крие и своите негативи, тъй като организмът му не е в състояние да отделя токсините и останалите вредни вещества, а освен това Биба е принуден през лятото да облича мокри дрехи, за да може да се охлажда и да не изпадне в хипертермия.
Заниманията с електричество се отразяват и на външния вид на сърбина, тъй като той няма коса, вежди и мигли, а ноктите на ръцете му са овъглени.
chudesa.net